راهنما

ذخیره و انتشار صفحه

تغییرات ادیتور ابتدا به‌عنوان Draft ذخیره می‌شوند. با Publish خروجی منتشرشده جداگانه ایجاد می‌شود. برای برگشت به حالت خصوصی می‌توانید Unpublish کنید.

تغییرات ادیتور ابتدا به‌عنوان Draft ذخیره می‌شوند. با Publish خروجی منتشرشده جداگانه ایجاد می‌شود. برای برگشت به حالت خصوصی می‌توانید Unpublish کنید.